Thaimaahan on monta tietä: valita voi niin kaikki palvelut sisältävän valmismatkan, valinnanvapautta lisäävän omatoimiloman kuin ainutlaatuisen vapaaehtoistyömatkan. Tässä osiossa on tietoa Thaimaan matkoista ja Thaimaan matkoja tarjoavien matkatoimistojen kohdevalikoimista.

Finnmatkojen Thaimaa

Finnmatkat järjestää lomamatkoja Thaimaahan kaikkina lomakausina. Valmismatkojen lisäksi Finnmatkojen kautta voi varata myös lento ja hotelli -paketteja. Finnmatkat lentää Thaimaassa Phuketiin, Krabiin ja Bangkokiin. Matkatoimiston hotellivalikoimassa on monentasoisia hotelleja, sekä esimerkiksi lapsiperheille erityisen sopivia perhehotelleja.

Finnmatkojen lomakohteita Thaimaassa ovat Phuket, Bangtao Beach, Kamala Beach, Karon Beach, Kata Beach, Kata Noi Beach, Patong Beach, Mai Khao Beach, Nai Thon Beach, Nai Yang Beach, Cape Panwa ja Tri Trang Beach.

Muualla Thaimaassa sijaitsevia Kohteita ovat Bangkok, Khao Lak, Hua Hin, Ao Nang, Koh Chang, Koh Kradan, Koh Lanta, Koh Muk, Koh Samet, Koh Samui, Koh Tao, Si Kao ja Klong Muan Beach.

Finnmatkojen Tema-matkat puolestaan tarjoaa erilaisia kulttuurikeskeisiä kiertomatkoja Thaimaassa.

Lisätietoa: www.finnmatkat.fi

Aurinkomatkojen Thaimaa

Aurinkomatkat järjestää Thaimaahan perinteisiä valmismatkoja ja kahdesta eri kohteesta koostuvia yhdistelmämatkoja. Aurinkomatkojen hotellivalikoimassa on laaja skaala erilaisia majapaikkoja, muun muassa perhehotelleja ja kylpylöitä.

Aurinkomatkojen lomakohteita Thaimaassa ovat Bangkok, Cha-Am, Hua Hin, Khao Lak, Koh Lanta, Krabi, Pattaya ja Rayong, sekä Phuketin rannoista Karon Beach ja Kata Beach, Cape Panwa ja Patong Beach sekä Rawai Beach ja Surin Beach.

Lisätietoa: www.aurinkomatkat.fi

Tjäreborgin Thaimaa

Tjäreborgin valikoimissa on lukuisia Thaimaan lomakohteita. Valmismatkojen lisäksi matkatoimistolta voi varata myös reittilentoja, hotelleja sekä lento ja hotelli -paketteja TjäreborgFlexin kautta. Suosituimpiin lomakohteisiin suuntaaviin valmismatkoihin sisältyy kaikki lennoista hotelliin ja matkaoppaan palveluihin. Flex-matkoissa matkailija päättää itse matkustusajankohdan ja matkan keston, ja matkatoimiston kautta varataan sopivat lennot ja hotellit.

Tjäreborgin lomakohteita Thaimaassa ovat Phuketissa Bangtao Beach, Kamala Beach, Karon Beach, Patong Beach ja Kata Beach, sekä Khao Lak ja Koh Kho Khao. Flex-valikoimaan kuuluvat Nai Yang ja Surin Beach. Krabissa kohteita ovat Koh Lanta, Ao Nang ja Klong Muan Beach, sekä Flex-valikoiman Koh Ngai, Koh Phi Phi ja Railay Beach.

Keski-Thaimaassa Finnmatkojen valikoimaan kuuluvat Bangkok, Cha-Am, Hua Hin ja Pattaya, sekä Flex-valikoiman Koh Samui, Koh Samet, Koh Chang, Rayong Beach, Koh Tao ja Koh Phangan. Pohjois-Thaimaassa Flex-matkakohteita ovat Chiang Mai ja Chiang Rai.

Tjäreborg lentää esimerkiksi Phuketiin tilauslennoilla ja Bangkokiin reittilennoilla.

Lisätietoa: www.tjareborg.fi

Kaleva Travelin Thaimaa

Kaleva Travel -matkatoimiston Thaimaan valikoimaan kuuluu niin valmismatkoja, pelkkiä lentoja, pelkkiä hotelleja, kuin lentoja ja hotelli -paketteja. Kaleva Travel tarjoaa myös kaksi eri kohdetta yhdistäviä yhdistelmämatkoja.

Kaleva Travelin matkakohteita Thaimaassa ovat Bangkok, Hua Hin, Koh Chang, Koh Kood, Koh Lanta, Koh Samet, Koh Samui, Koh Yao, Krabi ja Phuket.

Lisätietoa: www.kalevatravel.fi

Lomamatkojen Thaimaa

Lomamatkat Oy:n valmismatkojen lomakohteita Thaimaassa ovat Phuketin Kata Beach, Patong Beach ja Karon Beach. Matkatoimiston valikoimaan kuuluu myös retkiä kohteessa.

Lisätietoa: www.lomamatkat.fi

Apollomatkojen Thaimaa

Apollomatkat-matkatoimiston valmismatkojen kohteita Thaimaassa ovat Phuket, Koh Lanta ja Krabi. Yhdistelmämatkalla voi yhdistää viikot Koh Lantalla ja Krabissa.

Apollomatkojen valikoimiin kuuluu useita hotelleja ja retkivaihtoehtoja.

Lisätietoa: www.apollomatkat.fi

Mr Travelin Thaimaa

Matkatoimisto Mr Travel tarjoaa räätälöityjä kiertomatkoja Thaimaassa ja naapurimaissa. Mr Travelin valikoimaan kuuluvat kiertomatkat Thaimaassa ja Laosissa, sekä Thaimaassa ja Kambodjassa.

Lisätietoa: www.mrtravel.net

Kilroy Travelsin Thaimaa

Kilroy Travelsin kautta Thaimaasta voi varata lentoja ja hotelleja. Kilroyn kohteita Thaimaassa ovat Chiang Mai ja Bangkok, Thaimaan itäiset saaret Koh Samui, Koh Phangan, Koh Tao, Koh Chang ja Koh Samet, sekä läntiset kohteet Ao Nang, Koh Phi Phi, Koh Lanta ja Koh Lipe.

Thaimaa on myös yksi Kilroyn seikkailumatkojen kohteista. Aktiivilomailijoille on tarjolla muun muassa sukellusta ja kajakointia, luonnonystäville safareita, kulttuurista kiinnostuneille markkinoita ja temppeleitä, ja kaikesta kiinnostuneille yhdistelmä jokaista. Kilroyn seikkailumatkoilla kuljetaan oppaan johdolla ja kansainvälisessä seurassa.

Kilroy Travelsin kautta voi lähteä myös vapaaehtoistyöhön Thaimaahan, missä vapaaehtoistyöprojekteja on käynnissä useita. Vapaaehtoisena voi työskennellä monenlaisissa tehtävissä, kuten englannin opettajana, lasten ja nuorten harrastustoiminnan ohjaajana tai ympäristöprojektissa. Kuukaudesta puoleen vuoteen kestäviin projekteihin voivat osallistua 18–50 -vuotiaat suomalaiset, jotka eivät pelkää asumista vaatimattomissa olosuhteissa. Vapaaehtoistyö on maailmaa avartava kokemus.

Lisätietoa: travels.kilroy.fi

Äkkilähdöt Thaimaahan

Jos aikataulusi on joustava ja haluat säästää matkakuluissa, äkkilähtö on hyvä vaihtoehto. Äkkilähdöllä tarkoitetaan matkaa joka myydään lähellä lähtöpäivää edullisempaan hintaan. Paikkoja on rajoitetusti ja halvimmat tarjoukset menevät hetkessä – toimi siis nopeasti. Thaimaan äkkilähtöjä on lähinnä saatavilla talvisin, koska kesällä Thaimaahan ei juurikaan tehdä valmismatkoja. Paras aika löytää Thaimaan äkkilähdöt on yleensä maalis-huhtikuussa.

Lisätietoa: www.rantapallo.fi/akkilahdot/

Kuva: Flickr/Eulinky

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *